скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1990 :

New Year's Day : 
Family Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
😥
Canada Day (obs.) : 
Heritage Day : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Remembrance Day : 
😥
Christmas : 
Визначте період
..в Canada
| Alberta
сьогодні, субота, 25 червень, 2022

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 25 / 52
день року : 176 / 365
робочий день року : 121 / 250
приурочувати (UTC -05) : 06:05 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:05 am

UTC
-09
Alaska
02:05 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:05 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:05 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:05 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:05 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:05 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:05 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:05 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:05 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:05 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:05 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:05 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:50 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:05 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:05 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:05 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:05 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:05 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
черв.

25
06:05 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Deutschland
Venezuela
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


(Id: )


API
API
контакти
Excel