Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2014 :

1.
New Year's Day  : 
2.
Family Day  : 
3.
Good Friday  : 
4.
Victoria Day  : 
5.
Canada Day  : 
6.
August Civic Holiday  : 
7.
Labour Day  : 
8.
Thanksgiving  : 
9.
Christmas  : 
10.
Boxing Day  : 


Визначте період
..в Canada
| Ontario
сьогодні, понеділок, 22 липень, 2024

робочий день : так
тиждень : 30 / 52
день року : 204 / 366
робочий день року : 141 / 252
приурочувати (UTC -05) : 07:04 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:04 pm

UTC
-09
Alaska
03:04 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:04 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:04 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:04 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:04 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:04 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:04 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:04 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:04 am (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:04 am (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:04 am (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:04 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:49 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:04 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:04 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:04 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:04 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:04 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лип.

22
07:04 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Deutschland
Venezuela
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel