скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2025 :

1.
New Year's Day  : 
2.
Louis Riel Day  : 
3.
Good Friday  : 
4.
Victoria Day  : 
5.
Canada Day  : 
6.
Terry Fox Day  : 
7.
Labour Day  : 
8.
National Day for Truth and Reconciliation  : 
9.
Thanksgiving Day  : 
10.
Christmas  : 


Визначте період
..в Canada
| Manitoba
сьогодні, середа, 30 листопад, 2022

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 334 / 365
робочий день року : 229 / 251
приурочувати (UTC -05) : 10:10 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:10 am

UTC
-09
Alaska
06:10 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:10 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:10 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:10 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:10 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:10 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:10 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:10 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:10 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:10 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:10 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:10 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:55 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:10 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:10 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:10 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:10 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:10 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

30
10:10 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Deutschland
Venezuela
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel