скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1997 :

New Year's Day : 
Louis Riel Day : 
St Patrick's Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
Terry Fox Day : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Christmas : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Canada
| Manitoba
сьогодні, понеділок, 8 березень, 2021

робочий день : так
тиждень : 10 / 52
день року : 67 / 365
робочий день року : 45 / 252
приурочувати (UTC -05) : 07:29 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:29 am

UTC
-09
Alaska
03:29 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:29 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:29 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:29 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:29 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:29 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:29 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:29 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:29 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:29 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:29 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:29 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:14 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:29 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:29 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:29 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:29 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:29 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
бер.

08
07:29 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel