скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
6
1
0
1
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

New Year's Day : 
Family Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
August Civic Holiday : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Christmas : 
Boxing Day : 
Christmas Obs. : 
Boxing Day Obs. : 
..в Canada
| Ontario
сьогодні, середа, 26 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 57 / 366
робочий день року : 39 / 252
приурочувати (UTC -05) : 01:55 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:55 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
09:55 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:55 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:55 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:55 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:55 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:55 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:55 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:55 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:55 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:55 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:55 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:55 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:40 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:55 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:55 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:55 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:55 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:55 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

26
01:55 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel