скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
6
0
1
1
2
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

New Year's Day : 
Family Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
August Civic Holiday : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Christmas : 
Boxing Day : 
Boxing Day Obs. : 
..в Canada
| Ontario
сьогодні, субота, 20 липень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 29 / 52
день року : 201 / 365
робочий день року : 139 / 251
приурочувати (UTC -05) : 04:02 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:02 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
12:02 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:02 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:02 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:02 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:02 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:02 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:02 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:02 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:02 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:02 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:02 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:02 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:47 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:02 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:02 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:02 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:02 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:02 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
черв.

20
04:02 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel