скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368h
вівторки :
51
408h
середи :
52
416h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
6
1
0
1
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1999 :

New Year's Day : 
Family Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
August Civic Holiday : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Christmas : 
Boxing Day : 
Christmas Obs. : 
Boxing Day Obs. : 
..в Canada
| Ontario
сьогодні, вівторок, 10 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 344 / 365
робочий день року : 238 / 251
приурочувати (UTC -05) : 10:24 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:24 am

UTC
-09
Alaska
06:24 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:24 am

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:24 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:24 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:24 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:24 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:24 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:24 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:24 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:24 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:24 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:24 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:09 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:24 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:24 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:24 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:24 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:24 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

10
10:24 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel