скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
4
32
вівторки :
5
40
середи :
5
40
четверги :
5
40
п'ятниці :
3
24
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
176
заробітна плата ($):
3520
0
0
0
0
0
4
5
1
0
0
0
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Christmas : 
Boxing Day : 
Boxing Day Obs. : 
Визначте період
..в Canada
| Ontario
сьогодні, неділя, 29 листопад, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 334 / 366
робочий день року : 230 / 252
приурочувати (UTC -05) : 02:14 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:14 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
10:14 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:14 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:14 am

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:14 am

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:14 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:14 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:14 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:14 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:14 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:14 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:14 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:14 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:59 pm

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:14 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:14 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:14 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:14 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:14 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

29
02:14 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel