скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата ($):
40320
0
0
0
0
0
53
52
5
0
0
0
3
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

New Year's Day : 
Islander Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
Federal Civic Holiday : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Remembrance Day : 
Christmas : 
Визначте період
..в Canada
| Prince Edward Island
сьогодні, четвер, 26 листопад, 2020

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 331 / 366
робочий день року : 228 / 252
приурочувати (UTC -05) : 04:18 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:18 am

UTC
-09
Alaska
12:18 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:18 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:18 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:18 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:18 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:18 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:18 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:18 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:18 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:18 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:18 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:18 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:03 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:18 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:18 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:18 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:18 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:18 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

26
04:18 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
$
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel