скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1999 :

1.
New Year's Day  : 
2.
St Patrick's Day  : 
3.
Good Friday  : 
4.
St George's Day  : 
5.
Victoria Day  : 
6.
June Day  : 
7.
Canada Day  : 
8.
Orangemen's Day  : 
9.
August Civic Holiday  : 
10.
Labour Day  : 
11.
Thanksgiving  : 
12.
Remembrance Day  : 
13.
Christmas  : 
😥
14.
Boxing Day  : 
😥
15.
Christmas (obs.)  : 
16.
Boxing Day (obs.)  : 


Визначте період
..в Canada
| Newfoundland and Labrador
сьогодні, неділя, 25 лютий, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 08 / 52
день року : 56 / 366
робочий день року : 39 / 248
приурочувати (UTC -05) : 03:57 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:57 am

UTC
-09
Alaska
11:57 am

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:57 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:57 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:57 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:57 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:57 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:57 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:57 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:57 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:57 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:57 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:57 pm

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:42 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:57 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:57 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:57 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:57 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:57 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

25
03:57 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Deutschland
Venezuela
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Schweiz
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
$
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel