скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384h
вівторки :
50
400h
середи :
51
408h
четверги :
51
408h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2008h
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
52
52
4
2
2
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2025 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
Nunavut Day : 
August Civic Holiday : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Remembrance Day : 
Christmas : 
..в Canada
| Nunavut
сьогодні, п'ятниця, 24 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 24 / 366
робочий день року : 17 / 252
приурочувати (UTC -05) : 04:22 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:22 am

UTC
-09
Alaska
12:22 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:22 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:22 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:22 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:22 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:22 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:22 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:22 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:22 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:22 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:22 pm

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:22 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:07 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:22 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:22 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:22 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:22 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:22 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

24
04:22 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel