скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата ($):
40480
0
0
0
0
0
52
53
6
0
0
0
1
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2023 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
Canada Day : 
Natal Day : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Remembrance Day : 
Christmas : 
..в Canada
| Nova Scotia
сьогодні, п'ятниця, 28 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 59 / 366
робочий день року : 42 / 253
приурочувати (UTC -05) : 12:23 am
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:23 pm (-1)

UTC
-09
Alaska
08:23 pm (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:23 pm (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:23 pm (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:23 pm (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:23 am

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:23 am

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:23 am

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:23 am

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:23 am

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:23 am

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:23 am

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:23 am

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:08 am

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:23 pm

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:23 pm

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:23 pm

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:23 pm

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:23 pm

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

28
12:23 am
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel