скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата ($):
40160
0
0
0
0
0
53
53
7
0
0
0
2
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2000 :

New Year's Day : 
Louis Riel Day : 
St Patrick's Day : 
Good Friday : 
Victoria Day : 
Canada Day : 
Canada Day : 
Terry Fox Day : 
Labour Day : 
Thanksgiving Day : 
Christmas : 
..в Canada
| Manitoba
сьогодні, неділя, 24 травень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 21 / 52
день року : 145 / 366
робочий день року : 98 / 252
приурочувати (UTC -05) : 05:58 pm
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:58 am

UTC
-09
Alaska
01:58 pm

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:58 pm

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:58 pm

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:58 pm

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:58 pm

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:58 pm

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:58 pm

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:58 pm

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:58 pm

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:58 pm

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:58 am (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:58 am (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:43 am (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:58 am (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:58 am (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:58 am (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:58 am (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:58 am (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

24
05:58 pm
UTC -05
Калькулятор
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
United Kingdom
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
Argentina
Chile
Suisse
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel